FB Pixel


Mobiele dijken


Mobiele dijken van Waterschot.nl bieden de beste bescherming in het geval van wateroverlast. Je weet nooit wanneer je te maken krijgt met wateroverlast, door een overstroming, door snel stijgend grondwater of bijvoorbeeld een gesprongen waterleiding. Als je er dan onverhoopt mee te maken krijgt, dan wil je zo snel mogelijk actie kunnen ondernemen om wateroverlast en waterschade te voorkomen. Mobiele dijken, ook wel mobiele waterkeringen of waterschotten genoemd, bieden dan een perfecte oplossing.Wat zijn mobiele dijken precies?

Mobiele dijken zijn waterschotten, letterlijk. Het zijn schotten die je voor de opslag makkelijk op elkaar kunt stapelen. Het goed doordachte ontwerp zorgt ervoor dat je veel waterschotten op elkaar kunt stapelen om ze compact op te kunnen slaan. Krijg je vervolgens te maken met wateroverlast? Dan pak je de waterschotten erbij, je bevestigt deze snel aan elkaar en je bouwt in een handomdraai complete mobiele dijken die al het water tegenhouden tot een hoogte van wel een meter. Het water wordt door de schotten effectief tegengehouden, waardoor het niet naar plaatsen kan stromen waar je echt geen water wilt hebben. Op deze manier vormen de mobiele dijken dé oplossing om waterschade en andere ernstige gevolgen van wateroverlast te voorkomen.

Kun je de mobiele dijken overal inzetten?

Zeker! De mobiele dijken van Waterschot.nl zijn snel en makkelijk inzetbaar, waar het maar nodig is. Je kunt mobiele dijken realiseren in parken, op grasvelden, in woonwijken, op industrieterreinen en bedrijfsterreinen, in binnensteden en in dorpen. Het maakt niet uit waar er een optimale bescherming tegen wateroverlast nodig is, met onze mobiele dijken zorg je altijd snel en effectief voor de beste bescherming. Er zijn waterschotten in afwijkende vormen om makkelijk om obstakels heen te werken en bochten aan te kunnen leggen. Daarnaast bieden we slimme adapters voor het eventueel oplossen van hoogteverschillen in het oppervlak. Zo zorg je met onze mobiele dijken altijd voor het stoppen van het water, ook over enorme lengten.De beste bescherming met onze mobiele dijken

Je realiseert altijd makkelijk en snel een effectieve bescherming tegen wateroverlast met de mobiele dijken van Waterschot.nl. Voor elke omgeving bieden wij de juiste oplossingen, waardoor je het risico op wateroverlast en waterschade effectief uit de weg gaat. Natuurlijk kun je bij ons altijd eerst een vrijblijvende offerte aanvragen voor de mobiele dijken die je nodig hebt. Wil je eerst meer weten over onze mobiele dijken? Wij informeren en adviseren je graag. Neem gerust contact met ons op.

Start de configurator >   Bekijk voorbeelden


Waterschotten. Efficiënte mobiele dijken.


wateroverlast oplossingen
bescherming tegen wateroverlast
bescherming tegen water
waterschotten

Onze mobiele waterkering / waterschot is in enorme lengtes te verkrijgen. Hierdoor kunt u gehele wegen beschermen tegen wateroverlast. Denk ook aan binnensteden, woonwijken, grasvelden, parken, bedrijfsterreinen, etc. Ons waterschot helpt u om waterschade te voorkomen. Omdat niet alle wegen recht zijn en er diverse opstakels te vermijden zijn, is het waterschot hier omheen te leiden. Door middel van andere vormen waterschotten kunt u de baan van de waterkering vervolgen. Ook goede afsluitingen tegen wanden is mogelijk. Naast opstakels kunnen ook niveauverschillen worden opgelost met slimme adapters. Kortom; het waterschot is een ideale manier om snel en efficient wateroverlast te weren.


Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

  Bel naar +31 343 74 52 93
Mail naar info@waterschot.nl


Ga naar het contactformulier >

We staan voor u klaar

wateroverlast oplossingen