FB Pixel


Tijdelijke waterkering


Een tijdelijke waterkering helpt wateroverlast te voorkomen op specifieke plaatsen. Wateroverlast kan voor veel problemen zorgen, van waterschade tot ernstigere gevolgen. Natuurlijk wil je er alles aan doen om te voorkomen dat water op plaatsen terechtkomt waar het niet hoort, zoals in je kelder, je schuur of je woonkamer. Met een tijdelijke waterkering kun je het water weghouden van plaatsen waar je het niet wilt hebben. Waterschot.nl biedt je praktische waterschotten die dienen als tijdelijke waterkering.

Tijdelijke waterkering? Een tijdelijke waterkering is een handig middel om wateroverlast op specifieke plaatsen te voorkomen. We laten u graag kennismaken met het Waterschot van Waterschot.nl als tijdelijke waterkering.

Wanneer gebruik je tijdelijke waterkeringen tegen wateroverlast?

De tijdelijke waterkering kan in veel verschillende situaties worden ingezet om wateroverlast te voorkomen. Er zijn meerdere situaties denkbaar waarin je te maken kunt krijgen met wateroverlast. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Hoogstaand grondwater
  • Overstromingen
  • Overschot aan regenwater
  • Gesprongen waterleiding
  • Overschot aan knelwater

Tijdelijke waterkeringen zijn een perfect hulpmiddel om wateroverlast te voorkomen, ongeacht de mate van wateroverlast. Iedere vorm van wateroverlast is vervelend en kan nare gevolgen hebben. In de meeste gevallen krijg je met schades en relatief hoge kosten te maken. Dit wil je voorkomen en daar zijn de tijdelijke waterkeringen, in de vorm van waterschotten, perfect voor in te zetten.De inzet van een verplaatsbare waterkering

Een verplaatsbare waterkering, of een tijdelijke waterkering, helpt voorkomen dat water ergens terecht komt waar het niet hoort. Vanzelfsprekend is dat het doel, het voorkomen van wateroverlast en alle vervelende gevolgen die daarbij horen. Wanneer je een verplaatsbare waterkering hebt, dan kun je deze direct inzetten wanneer dit nodig is. Op die manier zorg je voor een tijdelijke waterkering die voorkomt dat je te maken krijgt met wateroverlast en waterschade. Bij Waterschot.nl vind je tijdelijke, mobiele waterkeringen die eenvoudig in gebruik en makkelijk in te zetten zijn. Door klimaatverandering krijgen we steeds vaker te maken met verschillende vormen van wateroverlast. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn. Met onze tijdelijke waterkeringen bescherm je jezelf én je eigendommen.


Tijdelijke mobiele waterkeringen


Wij bieden je diverse tijdelijke waterkeringen om wateroverlast te voorkomen. Op de eerste plaats hebben wij de waterschotten. Deze zijn makkelijk te plaatsen, bijvoorbeeld tegen kelderramen of voor een ingang van een garage, om te voorkomen dat er water binnenkomt. In sommige situaties zijn waterschotten niet de beste oplossing. Dit geldt bijvoorbeeld wanneer de ondergrond niet vlak is. In dat geval kun je bij ons terecht voor een watergevulde waterkering als oplossing tegen wateroverlast. Deze watergevulde waterkeringen sluiten goed af, ook wanneer er sprake is van een ongelijke ondergrond, waardoor water effectief wordt tegengehouden. Weet je niet goed welke tijdelijke waterkering voor jou de beste oplossing is? Dan informeren en adviseren wij je natuurlijk graag.

Tijdelijke waterkering met Waterschotten
Start de configurator >   Bekijk voorbeelden


Tijdelijke waterkering


wateroverlast oplossingen
bescherming tegen wateroverlast
bescherming tegen water
waterschotten

Onze mobiele waterkering / waterschot is in enorme lengtes te verkrijgen. Hierdoor kunt u gehele wegen beschermen tegen wateroverlast. Denk ook aan binnensteden, woonwijken, grasvelden, parken, bedrijfsterreinen, etc. Ons waterschot helpt u om waterschade te voorkomen. Omdat niet alle wegen recht zijn en er diverse opstakels te vermijden zijn, is het waterschot hier omheen te leiden. Door middel van andere vormen waterschotten kunt u de baan van de waterkering vervolgen. Ook goede afsluitingen tegen wanden is mogelijk. Naast opstakels kunnen ook niveauverschillen worden opgelost met slimme adapters. Kortom; het waterschot is een ideale manier om snel en efficient wateroverlast te weren.


Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

  Bel naar +31 343 74 52 93
Mail naar info@waterschot.nl


Ga naar het contactformulier >

We staan voor u klaar

wateroverlast oplossingen