FB Pixel


Mobiele waterkering


Een mobiele waterkering is dé oplossing om wateroverlast uit de weg te gaan. Je kunt altijd, ongeacht waar je woont of werkt, te maken krijgen met wateroverlast. Een water kan buiten de oevers treden, het grondwater kan te hoog komen te staan, het kan tijdelijk heel hevig gaan regenen of er springt een waterleiding. Zomaar wat voorbeelden van situaties waarin wateroverlast kan ontstaan. Een mobiele waterkering is snel inzetbaar en voorkomt wateroverlast. Waterschot.nl biedt een effectieve mobiele waterkering, ook wel het waterschot, die verkrijgbaar is in enorme lengten. Hierdoor kun je gemakkelijk complete wegen of straten beschermen tegen wateroverlast.Waar kan de mobiele waterkering worden toegepast?

Het mooie van onze mobiele waterkering is wel dat deze overal kan worden toegepast. Hierbij valt de denken aan toepassing in binnensteden, woonwijken, op bedrijfsterreinen, op grasvelden en in parken. Het waterschot, ofwel de mobiele waterkering, biedt een effectieve oplossing, zeker ook wanneer snel handelen vereist is. De waterschotten zijn snel en eenvoudig in te zetten om waterschade te voorkomen. Niet alle wegen zijn recht en in bepaalde gevallen moeten er obstakels worden omzeild. Het waterschot is hier eenvoudig omheen te leiden.

Altijd een passende oplossing met een mobiele waterkering

Onze mobiele waterkering is overal toe te passen, ook wanneer er obstakels moeten worden vermeden of bochten moeten worden gemaakt. Door middel van andere vormen waterschotten kun je de baan van de mobiele waterkering eenvoudig vervolgen, waardoor er in alle gevallen een optimale bescherming ontstaat. Het is ook mogelijk om de mobiele waterkering goed tegen wanden af te sluiten. Zijn er niveauverschillen? Dan kan dit effectief worden opgelost met slimme adapters. Wij bieden je de juiste oplossingen om de benodigde bescherming tegen water te realiseren. Met onze waterschotten wordt altijd een effectieve dam gerealiseerd die het water tegenhoudt tot een hoogte van wel één meter.Voorkom wateroverlast met het waterschot

Het waterschot is een ideale manier om snel en efficiënt wateroverlast te weren. Wanneer er een grotere stroom water op gang komt, en stroomt naar een punt waar je het echt niet hebben wilt, dan heb je niet veel tijd om maatregelen te treffen. De mobiele waterkering kan compact worden opgeslagen, zoals ook in de schuur van een particuliere woning, en kan snel worden ingezet om water tegen te houden. Met waterschotten bij de hand ben je altijd goed voorbereid. Vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan of neem contact met ons op voor meer informatie en advies over de mobiele waterkering.

Start de configurator >   Bekijk voorbeelden


Waterschotten. Efficiënte mobiele waterkering.


wateroverlast oplossingen
bescherming tegen wateroverlast
bescherming tegen water
waterschotten

Onze mobiele waterkering / waterschot is in enorme lengtes te verkrijgen. Hierdoor kunt u gehele wegen beschermen tegen wateroverlast. Denk ook aan binnensteden, woonwijken, grasvelden, parken, bedrijfsterreinen, etc. Ons waterschot helpt u om waterschade te voorkomen. Omdat niet alle wegen recht zijn en er diverse opstakels te vermijden zijn, is het waterschot hier omheen te leiden. Door middel van andere vormen waterschotten kunt u de baan van de waterkering vervolgen. Ook goede afsluitingen tegen wanden is mogelijk. Naast opstakels kunnen ook niveauverschillen worden opgelost met slimme adapters. Kortom; het waterschot is een ideale manier om snel en efficient wateroverlast te weren.


Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

  Bel naar +31 343 74 52 93
Mail naar info@waterschot.nl


Ga naar het contactformulier >

We staan voor u klaar

wateroverlast oplossingen