FB Pixel


Bescherming tegen overstromingen


Een goede bescherming tegenoverstromingen is een oplossing die snel en effectief inzetbaar is. Wanneer je met een overstroming te maken krijgt, dan heb je in verreweg de meeste gevallen geen tijd meer om nog naar een oplossing te zoeken. Heb je geen bescherming tegen overstromingen in je directe omgeving, dan ben je in veel gevallen al te laat met het tegenhouden van het water. Dit kan leiden tot veel waterschade of ernstigere gevolgen. Vanzelfsprekend wil je dit risico zo ver mogelijk uit de weg gaan.Is bescherming tegen overstromingen noodzakelijk?

Overstromingen. Veel mensen zien hier geen direct risico in. We zien overstromingen op het nieuws, maar in de meeste gevallen gebeurt het in een land hier ver vandaan. Toch, het jaar 2021 heeft wel bewezen dat overstromingen wel heel dichtbij kunnen komen. Er ontstonden niet alleen overstromingen in Duitsland en België, maar ook in Limburg. Zowel Nederland als België liggen voor een aardig deel onder zeeniveau en dat betekent dat het risico op overstromingen er altijd is. Klimaatveranderingen verhogen dit risico dagelijks en daarom is het zeker noodzakelijk om te zorgen voor bescherming tegen overstromingen.

Je wilt snel kunnen zorgen voor de juiste bescherming

Goede bescherming tegen overstromingen wil je dichtbij hebben. Als je eerst nog de juiste bescherming moet gaan halen bij een opslag op afstand of, vervelender nog, moet gaan aanschaffen als de overstroming al in werking is gezet, dan ben je gewoon te laat. Je wilt snel kunnen zorgen voor de juiste bescherming tegen overstromingen wanneer je er onverhoopt mee te maken krijgt. Dit is precies waarom waterschotten de beste oplossing zijn.Zorg voor een effectieve bescherming tegen overstromingen

Waterschotten zijn stapelbare schotten die je heel compact op kunt slaan in je eigen schuur, berging of bedrijfspand. Ze nemen niet veel ruimte in en kunnen direct worden ingezet in het geval van een overstroming. Je bevestigt de waterschotten aan elkaar, waardoor er direct een stevige dam, of waterkering, ontstaat. Het water wordt effectief tegengehouden, waardoor je geen overlast van het water ervaart. Je kunt het water makkelijk en snel weghouden van waar je het niet hebben wilt.Waterschotten bieden de meest efficiënte bescherming

De meest effectieve bescherming tegen overstromingen vind je in de waterschotten, dé oplossing van Waterschot.nl. Je kunt bij ons direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor de aanschaf van deze bescherming tegen overstromingen. Wil je eerst meer informatie of advies over de waterschotten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Start de configurator >   Bekijk voorbeelden


Waterschotten. Efficiënt bescherming tegen overstromingen.


wateroverlast oplossingen
bescherming tegen wateroverlast
bescherming tegen water
waterschotten

Onze mobiele waterkering / waterschot is in enorme lengtes te verkrijgen. Hierdoor kunt u gehele wegen beschermen tegen wateroverlast. Denk ook aan binnensteden, woonwijken, grasvelden, parken, bedrijfsterreinen, etc. Ons waterschot helpt u om waterschade te voorkomen. Omdat niet alle wegen recht zijn en er diverse opstakels te vermijden zijn, is het waterschot hier omheen te leiden. Door middel van andere vormen waterschotten kunt u de baan van de waterkering vervolgen. Ook goede afsluitingen tegen wanden is mogelijk. Naast opstakels kunnen ook niveauverschillen worden opgelost met slimme adapters. Kortom; het waterschot is een ideale manier om snel en efficient wateroverlast te weren.


Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

  Bel naar +31 343 74 52 93
Mail naar info@waterschot.nl


Ga naar het contactformulier >

We staan voor u klaar

wateroverlast oplossingen