Huis beschermen tegen overstroming?


Je huis beschermen tegen overstroming is belangrijk, ook als je in een gebied woont waar het risico op een overstroming laag is. Er wordt wel eens gedacht dat er geen overlast van grote hoeveelheden water kan ontstaan als er geen groter open water in de omgeving te vinden is. Niets is minder waar. Je kunt altijd, ongeacht de locatie, te maken krijgen met een overstroming en dan wil je je huis beschermen tegen overstroming. We hebben op het nieuws kunnen zien hoe snel de situatie ernstig kan worden tijdens de overstromingen in Limburg, maar ook in België en Duitsland. Grote delen van ons land liggen onder zeeniveau en door de klimaatverandering nemen de risico’s toe.
Je wilt je huis goed beschermen tegen overstroming


Wanneer je te maken krijgt met een overstroming, dan wil je alle middelen voor handen hebben om je huis goed te beschermen. Je woning kan flinke schade oplopen aan de gevel tijdens een overstroming, maar het water komt vaak ook gemakkelijk in huis. Niets is erger dan al je eigendommen zien drijven in een laag water. Je kunt dit voorkomen door je huis goed te beschermen tegen overstroming. Waterschot.nl biedt je de beste bescherming voor je woning, tegen alle vormen van wateroverlast, waaronder overstroming.

WaterschotOpblaasbare waterkering als oplossing tegen wateroverlast.

Is deze bescherming echt overal nodig?


We noemden het net al even. We zien en merken eigenlijk allemaal de veranderingen in het klimaat. De zomers worden heter, we hebben meer hittegolven, we krijgen vaker te maken met extreme stormen én met hevige regenbuien. Het risico op overstromingen neemt toe en grote gebieden in Nederland en België liggen onder zeeniveau, waardoor het risico eigenlijk nog groter is. Juist daarom is het zeker nodig om goed voorbereid te zijn op wateroverlast, onder meer door overstromingen. Bij Waterschot.nl vind je de meest effectieve bescherming in de vorm van waterschotten.

Snel en effectief je huis beschermen tegen overstroming


Waterschotten vormen de beste bescherming van je huis in het geval van een overstroming. Deze waterschotten, ook wel mobiele waterkeringen of mobiele dijken genoemd, zorgen ervoor dat de stroom van het water geblokkeerd wordt tot een hoogte van wel een meter. In het geval van een overstroming is snel handelen een must. Dit kan zeker met onze waterschotten. Ze zijn compact op te stapelen voor de opslag en kunnen in zeer korte tijd worden opgezet om een blokkade voor het water te vormen. Onze waterschotten zijn in zeer grote lengten beschikbaar, waardoor complete wegen en straten goed beschermd kunnen worden.

Wil jij ook zorgen voor een goede bescherming van je woning?


Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn op wateroverlast, zoals door overstromingen. Met de waterschotten heb je alles bij de hand om te zorgen voor een goede bescherming van je woning tijdens een overstroming. Vraag online een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie of advies. Wij zijn je graag van dienst.Start de configurator >   Bekijk voorbeelden


Tijdelijke waterkering


wateroverlast oplossingen
bescherming tegen wateroverlast
bescherming tegen water
waterschotten

Onze mobiele waterkering / waterschot is in enorme lengtes te verkrijgen. Hierdoor kunt u gehele wegen beschermen tegen wateroverlast. Denk ook aan binnensteden, woonwijken, grasvelden, parken, bedrijfsterreinen, etc. Ons waterschot helpt u om waterschade te voorkomen. Omdat niet alle wegen recht zijn en er diverse opstakels te vermijden zijn, is het waterschot hier omheen te leiden. Door middel van andere vormen waterschotten kunt u de baan van de waterkering vervolgen. Ook goede afsluitingen tegen wanden is mogelijk. Naast opstakels kunnen ook niveauverschillen worden opgelost met slimme adapters. Kortom; het waterschot is een ideale manier om snel en efficient wateroverlast te weren.


Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

  Bel naar +31 343 74 52 93
Mail naar info@waterschot.nl


Ga naar het contactformulier >

We staan voor u klaar

wateroverlast oplossingen