Persoonlijk advies? Neem contact op >

Mobiele waterkering van Waterschot B.V.

Een snelle oplossing tegen wateroverlast.
Zeer eenvoudig. Door iedereen op te zetten.
Weinig opslagruimte nodig.
Geen extra materiaal nodig.


Maak kennis met ons >   Hoe werkt het?

Snel contact? Bel ons op +31 343 745293 of stuur een bericht via ons contactformulier.
Het waterschot om wateroverlast te voorkomen!

Hét waterschot om water buiten de deur te houden.


Het waterschot is een mobiele waterkering. Met het waterschot kun je eenvoudig het water tegenhouden tot een hoogte van 50 cm of zelfs 100 cm. Het waterschot is zeer licht en kan snel worden opgezet om te beschermen tegen wateroverlast en waterschade. Deze tijdelijke waterkering is ontworpen voor gebruik op een vlakke ondergrond.


Hoe werkt het?Het Waterschot dat door iedereen is op te zetten bij dreigende wateroverlast.

Hét waterschot dat door iedereen is op te zetten.


Dit waterschot is dé ideale manier om wateroverlast te voorkomen. Hiermee kunt u gehele straten, wijken, gebouwen of (vitale) infrastructuur beschermen tegen waterschade. Ook kunt u als particulier uw woning, garage, tuin en/of kelder beschermen tegen wateroverlast. Het waterschot helpt u om op een snelle en efficiente manier waterschade te voorkomen. Door verschillende soorten vormen van het waterschot, zijn obstakels als paaltjes, of een trottoir, te vermijden. Het waterschot is hier omheen te leiden. Door middel van andere vormen waterschotten kunt u de baan van de waterkering vervolgen. Ook goede afsluitingen tegen wanden is mogelijk. Naast obstakels kunnen ook niveauverschillen worden opgelost met slimme adapters. Kortom; het waterschot is een ideale manier om snel en efficient wateroverlast te weren.

Wilt u gebieden of bijvoorbeeld uw woning, garage, bedrijfsgebouwen, kelders, etc. beschermen tegen wateroverlast? Door te werken met onze waterschotten kunt u snel en efficient een mobiele waterkering maken. Hierdoor kunt u snel kleinere- of grotere gebieden beschermen tegen water. Het grote voordeel van ons waterschot is dat het weinig plek inneemt in de opslag en dat u zeer snel een grote hoeveelheid waterschotten kunt neerzetten waardoor wateroverlast of zelfs een overstroming kan worden voorkomen.

Waterschot kopen? Start met het samenstellen van uw waterkering om te kijken wat waterschotten kopen u als investering gaat kosten.


Begin met samenstellen >


Waterschotten

Hierom kiest u voor Waterschotten


Snel op te zetten waterschot

Houdt water efficiënt tegen

Geen extra materiaal nodig

Licht gewicht

Flexibel op te stellen door verschillende vormen

100% recyclebaar!


Wil je weten hoe snel het waterschot is opgezet? Bekijk deze video.


Wateroverlast oplossingen


Wateroverlast oplossingen zijn er te kust en te keur. Denk alleen al aan de aloude zandzakken. Water tegenhouden kan op die manier eenvoudig plaatsvinden. Waterdichte schotten zijn echter een betere manier om een water barriere op te werpen. Waarom? Oplossingen tegen overstromingen zijn goed en helaas steeds vaker nodig. Denk maar aan de overstromingen die we recent hebben gezien in Nederland, België en Duitsland. Oplossingen tegen wateroverlast zijn echter niet altijd eenvoudig. Denk aan een waterkering voor bijvoorbeeld een garage. Zandzakken zijn dan niet een oplossing. Met onze waterschotten kunt u het water beter omleiden. Water wordt dus tegengehouden, maar door goed gebruik te maken van de waterschotten, kunt u het water beter sturen. We hebben dus de ideale schotten tegen wateroverlast. Uw huis beschermen tegen overstroming doet u dus met de NOAQ Boxwall waterschotten.

Waterkering garagedeur / waterkering deur? Bescherming tegen overstromingen, bescherming tegen water of bescherming tegen wateroverlast; het kan eenvoudig met de wateroverlast oplossingen van Waterschot.nl. Als we het hebben over bescherming tegen wateroverlast, dan kunt u denken aan bijvoorbeeld waterkering garage, waterkering buitendeur, waterkering huis / waterkering woning, waterkering garagedeur, waterkering voordeur, waterkering deur of bijvoorbeeld waterkering tuin. Waterkering plaatsen? Met onze NOAQ Boxwall schotten is dat echt snel gedaan. Onze waterkering plaatsen gaat makkelijker dan bijvoorbeeld met het dam easy / dameasy waterschot. Water tegenhouden deur? Onze flexibele waterkering en ook onze tubebarrier is echt gericht op het water tegenhouden.Vragen? Neem contact op.Wat gebruikers van Waterschot zeggenJan

Dit waterschot kan levens en/of eigendommen redden. Super goede uitvinding.

Winston

Dit is zoveel beter dan zandzakken. Prima product!

Sylvia

We hadden een probleem met water op ons terrein. Met dit waterschot kunnen we het water omleiden. Werkt goed.
Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

  Bel naar +31 343 74 52 93
Mail naar info@waterschot.nl


Ga naar het contactformulier >


Waterschot

Waterschot